Cipele za mladenke koje ne vole visoke pete

foto i video vjenčanja
Cipele za mladenke koje ne vole visoke pete

Mnoge se mladenke, maštajući o svom velikom danu i u želji da sve bude savršeno, često odlučuju za velike i neudobne vjenčanice, bolne frizure, ali i neudobne cipele. Glamurozna vjenčanica i visoke pete mogu na fotkama mladenku prikazati poput princeze, ali u stvarnosti je nerijetko slučaj da se osjećaju upravo suprotno. Ukoliko niste ljubiteljica visokih peta, u nastavku vam donosimo nekoliko modela cipela koje možete obući uz vjenčanicu i usto izgledati bajkovito.

Ravne sandale

Ovo je u pravilu udobna obuća i stopalu daje osjećaj slobode. To znači da ćete cijelu večer moći provesti na plesnom podiju bez ijednog žulja. Naravno, nije poželjno da sandale prvi put nosite baš na dan vjenčanja. Razgazite ih prije velikog dana tako da budu spremne i udobne kad se budete udavali. Što se tiče detalja, možete odabrati one s biserima, kristalima ili cirkonima – oni izvrsno idu uz vjenčanice.

Block peta

Posljednjih nekoliko sezona ova je peta hit među modno osviještenim damama. Za razliku od normalne pete, ova je puno stabilnija i udobnija.

Cipele za mladenke koje ne vole visoke pete

Kitten peta

Ako baš želite petu, a ne želite patiti, ovo bi mogao biti pravi izbor za vas. Ove retro cipele s takozvanom kitten petom jako su udobne i profinjene, a trenutno i poprilično moderne.

Cipele za mladenke koje ne vole visoke pete

Balerinke

S balerinkama možete postići svečani izgled, baš kao s visokom petom. Važno je samo da odaberete pravi model i spremni ste za put do oltara. Za profinjeni izgled možete odabrati model sa špic vrhom.

Cipele za mladenke koje ne vole visoke pete

Natikače

Za dan koji zahtjeva mnogo hodanja i ne čine se kao tako loša ideja, zar ne? Možda zvuči čudno, ali ako nađete ispravan model, itekako ih možete kombinirati uz vjenčanicu.

Tenisice

Već smo pisali o tenisicama na vjenčanju i izbora je zaista mnogo. Tako možete nabaviti personalizirane tenisice te se igrati s bojama, stilovima i vrstama.

Cipele za mladenke koje ne vole visoke pete

Budite svoji

Štogod bio vaš izbor obuće, budite svoji! Ako tradicija nalaže da nosite bijele cipele na petu, a to jednostavno nije vaš stil – onda nemojte. Vaše je vjenčanje dan u kojem slavite ljubav sebe i svog partnera i zaista je, na kraju dana, važno kako se vi osjećate u svojoj obući – jer samo vi u njoj i hodate. Sretno!