Jesensko vjenčanje u boho stilu

foto i video vjenčanja
Jesensko vjenčanje u boho stilu

Bliži se jesen i, sukladno epidemiološkoj situaciji, mnogo je vjenčanja prebačeno baš u to godišnje doba. Bilo da je riječ o raskošnom ili jednostavnom slavlju, boho je uvijek dobra ideja. Boje jeseni i jesenski plodovi nepresušan su izvor inspiracije. U nastavku vam donosimo kako postići jedinstven boho stil na vašem vjenčanju.

Makrame

Makrame je vještina vezanja čvorova koja je bila iznimno popularna u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća. Danas to čini jedinstven estetski element boho stila. Ovo također čini izvrsnu pozadinu za vjenčane fotografije. Iako ova instalacija izgleda čarobno na otvorenom, možete je ukomponirati u zatvoren prostor i pritom postaviti estetiku za ostatak interijera.

Jesensko vjenčanje u boho stilu

Jesenski buket

Ruže, dalije, eukaliptus, pampas trava – sve su to vrste cvijeća koje možete naći tijekom jeseni. To je jedno od najboljih godišnjih doba što se tiče izbora jer možete naći gotovo sve vrste cvijeća koje se koriste za bukete. Primjerice, pampas trava je zadnjih nekoliko sezona gotovo ‘ekplodirala’ od popularnosti, a savršeno pristaje boho stilu.

Jesensko vjenčanje u boho stilu

Vjenčanica

Ukoliko imate razigran buket poput ovog sa slike iznad, onda je najbolje naći jednostavnu i ženstvenu vjenčanicu koja će biti kontrast buketu. Pritom razmislite o lokaciji, interijeru ili eksterijeru, ovisno gdje se održava slavlje te odlučite koji stil vjenčanice najbolje uz to pristaje. Uz vjenčanicu kombinirajte lagani make-up kojim ćete postići nježan izgled.

Jesensko vjenčanje u boho stilu

Stol

Drvo, prozračna tkanina, zlatni i kristalni detalji. Ukoliko to bude temelj vašem vjenčanom stolu, vaše će vjenčanje biti prava jesenska bajka. Za dozu glamura dodajte i svijeće različitih visina i boja – boho stil ne poznaje formu i strukturu, stoga će se lijepo uklopiti u cijelu estetiku. Usto nemojte zaboraviti kestene, grožđe i šipak – to će pridonijeti vašoj bajci zbog mirisa koje šire ti jesenski plodovi. Također, možete dodati i bundeve, njihove će se boje lijepo slagati sa ostatkom detalja.

Jesensko vjenčanje u boho stilu

Kućni ljubimac

Jesensko vjenčanje u boho stilu

Sve više mladenaca odlučuje kao posebnog gosta dovesti svog četveronožnog ljubimca. Prije svega, važno je biti siguran u njega i dovoljno ga poznavati da znate kako se ponaša među ljudima i na slavljima. Ako dovođenje ljubimca na vjenčanje ipak nije opcija, svakako ga povedite na slikanje. Jesen je idealna za fotke iz prirode, a tako ćete i imati uspomenu sa ljubimcem sa svog velikog dana.