Kako napraviti pozivnice za vjenčanje?

foto i video vjenčanja
Kako napraviti pozivnice za vjenčanje

Počinje se polako približavati vaš veliki datum, kao i period u kojem bi trebali obavijestiti svoje uzvanike o mjestu i vremenu ceremonije. Za to vam trebaju pozivnice, a ako baš i niste obožavatelji konvencionalnih pozivnica koje su sve na ‘isti kalup’ onda ste na pravom mjestu. Donosimo vam nekoliko ideja kako da napravite jedinstvene pozivnice s vašim pečatom.

Pozivnice u obliku razglednice

Ako često putujete, imate vjenčanje u inozemstvu ili vam je ovo jednostavno zanimljiv koncept, ovo je odličan izbor za vas. Jednostavne su za napraviti, a jako su simpatične i efektne te će vjerojatno oraspoložiti vaše goste.

Kako napraviti pozivnice za vjenčanje

Pozivnice za vjenčanje u obliku markice

Kad smo krenuli od razglednica, red je da nastavimo s markicama. Potrebno vam je malo papira ili kartona, ideja i malo mašte i dobit ćete jedinstvene i nekonvencionalne pozivnice koje će oduševiti vas i goste.

Pozivnice u raznim oblicima

Ukoliko volite putovati s partnerom, možete napraviti pozivnicu u obliku aviona. Ako ste više morski tip, možete pozivnice za vjenčanje pretvoriti u brod. Mnogo je mogućnosti, a one ovise o vašim preferencama. Treba vam samo papir na kojem ćete napisati vrijeme i mjesto događanja te malo vještine u rukama (ovisno koji oblik želite). Ako i niste baš spretni, uvijek postoje video tutorijali koji vam mogu pomoći u izradi raznih oblika.

Kako napraviti pozivnice za vjenčanje

Naslikane pozivnice za vjenčanje

Ukoliko ste umjetnička duša i znate crtati i slikati, poigrajte se s vašim pozivnicama. Ako vam to ne ide, možete zamoliti prijatelja, prijateljicu ili člana obitelji da vam to učini. Osim što će pozivnice imati sentimentalnu vrijednost, vaš prijatelj može vam to učiniti kao poklon za vjenčanje.

Kako napraviti pozivnice za vjenčanje

Pozivnice u kutiji

Često se pozivnice za vjenčanje zamišljaju u kovertama ili pak zarolane u ukrasnu vrpcu, stoga je ovo vrlo maštovit način poziva na vjenčanje. Kutijice možete kupiti te u njih staviti neku lijepu podlogu i dva jaja na koja ćete napisati svoje inicijale, imena ili vrijeme i mjesto vjenčanja.