Torte za vjenčanje

foto i video vjenčanja
Torte za vjenčanje

Kad dođe vrijeme za tortu gosti (a i vi sami sebi) bit će zahvalni na svom trudu i vremenu koje ste uložili u planiranje. Kako je izbora i okusa zaista mnogo, mi smo vam izdvojili nekoliko ukusnih mogućnosti koje možete razmotriti prije odabira.

Čokoladna torta

Torta za vjenčanje trebala bi biti većini po ukusu. A što je bolje od čokolade? Možete uzeti verziju bijele čokolade, tamne čokolade ili je pak kombinirati sa šumskim voćem, narančom, jagodama… Toliko je mogućnosti, a svaka je za prste polizati.

Torte za vjenčanje

Vanilija

Jedan klasik u svijetu torti. Možete joj dodati orašaste plodove (pritom budite obzirni prema gostima i provjerite je li netko alergičan). Također je možete učiniti zanimljivom ako joj dodate začin poput cimeta ili nečega drugog što preferirate.

Torte za vjenčanje

Torta od limuna

Svadbena torta od limuna gostima će donijeti osvježenje nakon dugog plesanja, pogotovo ako su već siti. Usto, ukoliko je vjenčanje u ljetnim mjesecima, ovo će doći kao savršeno rashlađenje od vrućine. Osim limuna, možete eksperimentirati s narančom ili limetom, osvježenje će biti jednako učinkovito, a svaka je od njih jako ukusna.

Torte za vjenčanje

Red velvet

Crvena torta za vjenčanje koja simbolizira ljubav između supružnika. Crveni biskvit uz bijelinu koju čini krema od sira čini izrazito romantičnu tortu. Osim što je efektna izgledom, ljudi širom svijeta hvale okus ove romantične slastice.

Torte za vjenčanje

Alkohol u torti? Zašto ne?

Kažu da ljubav ide kroz želudac, a što bolje prolazi od alkohola… Krema od šampanjca ili pak biskvit natopljen rumom goste će razveseliti i opustiti, a sigurni smo da ni vas neće zaobići koja kapljica alkohola – bilo iz čaše ili sa torte.