Odijela za vjenčanje

foto i video vjenčanja
Odijela za vjenčanje

Nebrojeno smo puta pisali o vjenčanicama i posvetili se mladenkama te njihovim odabirima; od šminke, frizure i manikure, preko vjenčanice i cipela, pa sve do pripreme za samo vjenčanje, čak i mjesecima unaprijed. Ovog puta ćemo se posvetiti mladoženjama i njihovoj garderobi. Donosimo vam nekoliko ideja kako da zablistate na oltaru (ali ne više nego mladenka).

Sivo odijelo s kravatom

Odijelo s kravatom je nepogrešivi klasik. Svi izgledaju dobro u toj kombinaciji, a ako želite još jedan detalj, možete obući i prsluk ispod sakoa. Ovo je najčešći izbor mladoženja, a kako i ne bi bio kad od svakog muškarca može učiniti romantičnog zavodnika.

Odijela za vjenčanje

Crno odijelo s leptir mašnom

U zadnje vrijeme leptir mašna je sve češći izbor među muškarcima. Pa zašto ne bi bio i vaš izbor? Ako ste ležerniji ili razigraniji tip i ne volite kravate, ovo je izvrsno odijelo za vaše vjenčanje.

Odijela za vjenčanje

Krem odijelo

Svjetlija odijela odličan su izbor za ljetna ili proljetna vjenčanja. Nije klasično poput sivog ili crnog i lijepo ćete se s njime istaknuti iz mase. Možete birati između svjetlije ili tamnije nijanse krem odijela, ovisno o vjenčanici vaše buduće supruge ili vašim prefencijama.

Odijela za vjenčanje

Odijelo bez kravate

Ako možete ‘iznijeti’ ovaj stil, onda je ovo pun pogodak. Ležerniji i opušteniji muškarci, ali u isto vrijeme elegantni, savršeni su za ovaj tip garderobe.

Odijelo s prslukom

Možete staviti kravatu, a i ne morate. Sasvim je nevažno. Prsluk je odličan izbor za toplija vremena kad je prevruće za sako, a i dalje je jednako elegantno odijelo za vjenčanje.

Odijela za vjenčanje

Odijelo sa šarenom kravatom

Ukoliko ste otkačeni i mislite da možete izgledati elegantno sa šarenom kravatom, samo naprijed. Bit ćete simpatični i isticat ćete se među gostima.

Odijela za vjenčanje

Šarena košulja

Ako ćete nositi košulju, morate je uskladiti sa odijelom ili temom vjenčanja. Možete se oko toga savjetovati i sa svojom budućom suprugom i, kao i sa šarenom kravatom, možete biti vrlo moderan mladoženja.

Karirano odijelo

Da bi u ovom odijelu izgledali dobro, morate biti vrlo hrabri i samouvjereni. Ako imate sve što je potrebno, onda sigurno nećete proći nezamijećeni (na dobar način).

Odijela za vjenčanje

Odijelo i tenisice

Ležerni ste i previše vas ‘guše’ cipele i ostala obuća ‘primjerena’ za vjenčanje? Nemojte baš obući tenisice za trčanje, ali nemojte ni biti očajni – možete slobodno obuti tenisice! Pronađite model koji odgovara odijelu i spremni ste za put do oltara. Sretno!

Odijela za vjenčanje