Najam oldtimera za vjenčanje

foto i video vjenčanja

Vjenčanje je jedan od najvažnijih dana koji ćemo pamtiti cijeli život. Najam oldtimera za vjenčanje vaš će dan učiniti drugačijim i sa stilom.

Luksuz, šarm i elegancija

Oldtimeri baš nikoga ne ostavljaju ravnodušnim zbog svoje elegancije i ljepote. Oni su jedinstveni i odraz su prošlih vremena. Od svog oldtimera možete očekivati luksuz, šarm, eleganciju, originalnost, autentičnost, ali i komfor. Uz sve to očekujte i dobru zabavu sa društvom. Ako se odlučite za oldtimer za vaše vjenčanje sa stilom, budite bez brige jer osim što ćete taj dan pamtiti vi i vaši gosti, fotografije će biti jedinstvene i drugačije od onih na koje smo navikli, a da bi fotografije bile savršene, obratite se nama. Za vas smo u nastavku pripremili nekoliko ponuda ukoliko se odlučite za nešto drugačiji stil vjenčanja.

Najam oldtimera za vjenčanje – Roady

Roady oldtimeri spremno čekaju da dan vašeg vjenčanja učine nezaboravnim. U ponudi su jednostavan i siguran najam oldtimera za vjenčanje. Nude vam Ford Mustang koji je ikona među američkim automobilima, a u Hrvatsku je dopremljen 2014.godine. U ponudi je i Ford Thunderbird iz 1959. godine, koji je kod nas također dopremljen iz Kalifornije 2014. godine. Chevrolet Pick Up C 20 iz 1973. godine s duplom kabinom vrlo je rijedak primjerak američkog automobila, a može bit upravo dio vašeg vjenčanja. S ovim bezvremenskim modelom savršen dan je zagarantiran.

Najam oldtimera za vjenčanje – Party Pops

Ukoliko želite originalno vjenčanje u retro stilu onda posjetite Party Pops. U njihovoj ponudi možete pronaći oldtimer VW Beetle iz 1973. godine, za kojeg kažu da je restauriran 2015.godine. Zbog svog jedinstvenog izgleda, bijele boje, retro kofera na kojem je natpis Just Married idealan je za vjenčanja.

oldtimer buba za vjenčanje