Staklene pozivnice za vjenčanje

foto i video vjenčanja

Često ovih dana moderne mladenke odbacuju sva pravila tradicije i posežu za nečim sasvim jedinstvenim i unikatnim, a to su staklene pozivnice za vjenčanje. S takvom vrstom pozivnica, budući mladenci izražavaju svoju osobnost.

Prvi dojam

Ako vam je dosta klasičnih pozivnica za vjenčanje, onda su idealan izbor za vas staklene pozivnice za vjenčanje. Morate znati da je pozivnica prvi dojam koji vaši gosti imaju o vašem vjenčanje, zato se nemojte bojati zaigrati s tematikom pozivnica. Uvijek možete napraviti nešto dramatično sa svojom pozivnicom, zapravo nešto što vaši gosti nisu nikada vidjeli, a ostat će im kao uspomena na vaše vjenčanje.

pozivnice za vjenčanje na stolu

Kako se rade staklene pozivnice za vjenčanje?

Ukoliko tražite jasan i jedinstven izbor, onda je za vas ova vrsta pozivnica. Pozivnice se tiskaju na prozirnoj akrilnoj podlozi s korištenjem UV tehnologije ispisa, koja nudi pojačani efekt, a istovremeno pruža mogućnosti punih i zasićenih boja kako bi se lakše pročitao tekst. Ovo je zaista moderan izbor, koji će gosti upamtiti jer tako jeidnstven i poseban.

Ponuda

Za vas smo pronašli tko u Hrvatskoj tiska ovakvu vrstu pozivnica i po kojoj cijeni. Prvi je Hoopla design iz Šibenika. Njihove pozivnice se razlikuju prema temama, a svaka se pozivnica bojom i tekstom može prilagoditi  prema temi vjenčanja bez naknade. Cijena jedne pozivnice u Hoopla designu je od 17.80 kn.

Angelus art također tiska ovakve pozivnice i nalaze se u Zagrebu. U svojoj ponudi imaju više vrsta plexiglas pozivnica. Cijene su izražene prema količini.

Plexy pozivnica – puzzle (od 29kn)

Plexy pozivnica u boji (od 29kn)

Plexy pozivnica srebrna (od 19kn)

Plexy pozivnica – prozirna (od 27kn)

Plexy pozivnica – kvadratna (od 29kn)

Plexy pozivnica – cvijet (od 26 kn)