Najljepše lokacije za fotografiranje vjenčanja u Zagrebu

foto i video vjenčanja

Kada razmišljamo koje su najljepše lokacije za fotografiranje vjenčanja u Zagrebu, onda lokacija stvarno ima mnogo. Slijedi kratak pregled najljepših lokacija za slikanje vjenčanja u Zagrebu.

MSU

Mladenci koji žele urbani izgled fotografija vjenjčanja vjerojatno je prvi izbor Muzej suvremene umjetnosti. Vanjski dio muzeja koji je izgrađen elementima moderne arhitekture pruža mnoštvo kadrova. Ono što ovu lokaciju čini posebnom je svakako činjenica da je većina površine oko muzeja pod krovom, tako da je fotografiranje vjenčanja moguće i za vrijeme lošijeg vremena.

Zrinjevac

Park Zrinjevac zasigurno je jedan od najljepših zagrebačkih parkova, ako ne i najljepši. Simbol je grada Zagreba i jedna od najromantičnijih lokacija. Mnoštvo je pozadina koje mogu biti za vaše svadbene fotografije, od fontana do drvoreda. Prema našem mišljenju Zrinjevac pripada u najljepše lokacije za fotografiranje vjenčanja u Zagrebu.

Gornji Grad

Ako želite da vaše fotografije imaju povijesni „štih“ onda izaberite Gornji Grad. S ovim izborom sigurno nećete pogriješiti jer imate mnoštvo lokacija za fotografiranje. Neke od lokacija su Kamenita vrata, Strossmayerovo šetalište, uspinjača ili stepenice uz uspinjaču.

Zagrebačke fontane

Također jedna od popularnijih lokacija u Zagrebu su i Zagrebačke fontane. Smještene su pored zgrade NSB-a i imaju odličnu prometnu povezanost, ali i ono bitnije – mogućnost parkinga. Ako se odlučite za fotografiranje na Zagrebačkim fontanama jedan od važnijih elemenata su voda i prekrasno održavani cvijetnjak oko fontana, koji garantiraju prekrasne fotografije.