Vjenčane čaše za mladence

foto i video vjenčanja

Ako svojoj svadbenoj proslavi želite dodati još nešto ili vam fali još ono nešto, onda su za vas vjenčane čaše za mladence. Mogu se naručiti i dizajnirati upravo onako kako ste vi to zamislili, a čak ih možete napraviti sami. Na vjenčanim fotografijama će izgledati božanstveno.

Čaše za mladence

Ukoliko ste jedan od onih parova koji pazi na svaki detalj vjenčanja, onda su čaše za mladence nešto što sigurno priželjkujete.  Ove čaše za mladence su slatke, jedinstvene, ostaju kao uspomena, a vrlo su jednostavne i za izradu.

Ponuda

Uglavnom se koriste čaše za šampanjac za zdravicu mladenaca. Svojim dizajnom djeluju elegantno, a dekoriranjem prema željama klijenata postiže se dodatan efekt elegancije. Ipak, najvažnije je da u svakom trenutku znate koja je vaša čaša. Vjenčane čaše za mladence  možete pronaći u  Merry Weddings-u, koji  u ponudi ima čak 46 modela, po cijeni od 100 kuna.  Auris dizajn također u ponudi ima čaše za mladence u crno bijeloj kombinaciji po cijeni od 40 kuna po komadu, a cijena se odnosi na na komplet od dvije čaše.   Čaše se ručno ukrašavaju kvalitetnom satenskom vrpcom, a dekorirane su satenskom mašnom, čipkom, cirkonima, tilom i/ili ukrasnim brošem. O ukrašavanju ovisi ukus klijenata.

Uradi sam

Vjenčane čaše za mladence možete napraviti i sami uz malo truda i puno mašte. Ako ih napravite sami, sigurni ste da nitko drugi neće imati iste.