Najam za šatora za vjenčanje

foto i video vjenčanja
Najam za šatora za vjenčanje - da ili ne?

Ukoliko želite proslavu na otvorenom, uvijek stoji isto pitanje ili problem; kakvo će biti vrijeme? Bilo da odaberete jesen, zimu, proljeće ili ljeto, majka priroda uvijek vas može iznenaditi padom temperature ili olujnim nevremenom. Zato je ovo idealno rješenje ako niste spremni riskirati nered uzrokovan nevremenom.

Zašto odabrati šator?

Šatori su vrlo prozračni tako da vrućina neće biti problem za goste. Ukoliko su temperature izrazito niske, brojni šatori uz nadoplatu od otprilike 250 kuna, nude i grijanje plinskim tipovima. Ako ste pak ‘uhvatili’ lijepo vrijeme, za istu cijenu možete dobiti i suncobran da vaši gosti mogu provoditi vrijeme i izvan šatora. Usto, možete se odlučiti i na uređaj za rashlađivanje. Uz šator i dodatnih 200-300 kuna također možete dobiti stol i dvije klupe, švedski i barski stol.

Cijene i dimenzije

Šatori dolaze u različitim dimenzijama za različitu količinu ljudi. Najčešće su dimenzije širine od 5, 8, 10, 20, 25, 30 i 40 metara. Da bi dobili neku okvirnu cijenu, navest ćemo za primjer širinu od 6 metara (za 50 ljudi) za koju bi morali izdvojiti oko 1000 kuna, dok bi za šator širine 10 metara (100 ljudi) morali izdvojiti 1500 kuna.

Najam za šatora za vjenčanje - da ili ne?

Sa šatorima dolaze i podovi (ako ih želite) da bi uklonili moguće neravnine na podlozi te je njihov najam oko 40 kuna po kvadratu.

Najam za šatora za vjenčanje - da ili ne?

Iako su najčešći izbor bijeli šatori, možete također odabrati one u boji, kao i tematske, za koje ćete, naravno, morati odvojiti ipak malo veću količinu novca, što ovisi o najmodavcu.