Neobične lokacije za građansko vjenčanje

foto i video vjenčanja

Vjenčanje u crkvi romantično je i posebno, ali ipak se sve više mladenaca odlučuje na građansko vjenčanje. Tim odabirom dobiva se mogućnost održavanja ceremonije – doslovno gdjegod poželite. Tako možete uploviti u bračnu luku u vinogradu, na plaži ili pak na brodu. Vjerujemo da je svaka mladenka barem jednom razmišljala o izgovaranju zavjeta pred zalaskom sunca okružena prirodom ili morem. Zato vam donosimo nekoliko neobičnih lokacija koje vam mogu dati inspiraciju da ostvarite svoje vjenčane snove ili fantazije.

Vinograd

Na ovoj lokaciji vjenčanje možete organizirati u bilo koje godišnje doba i ono će biti posebno. Vinograd sa sobom nosi ukusno vino, prekrasnu prirodu, vrlo vjerojatno i pjev ptica ili pak pojavu kakve druge bezopasne životinjice koja vam može uljepšati uspomene ako je fotograf snimi u pravom trenutku. Usto, ako je vinograd vaš, možete pozvati gostiju koliko vam srce želi, a pritom ćete mnogo uštedjeti.

Neobične lokacije za građansko vjenčanje

Park

Ovo je dosta neobično, ali zanimljivo mjesto za vjenčati se. Bit će znatiželjnih prolaznika, ali to ne mora biti problem – upravo je to znak da će se vjenčanje pamtiti! Zamislite, u gradu ste, a oko vas je priroda, čuje se pjev ptica i eventualno je u blizini fontana koja čini ugođaj ljepšim i romantičnijim.

Dvorište

Vlastito dvorište može biti odlična ideja! A i nekad je to bila sasvim normalna stvar. Ukoliko imate dovoljno veliko dvorište, ukrasite ga po svom ukusu i stvorite ugodnu atmosferu sebi i uzvanicima. Između ostalog, vrlo je važno da se osjećate ugodno na svom vjenčanju, a što je ugodnije od vlastitog dvorišta? A ako ste dovoljno kreativni, možete učiniti da izgleda poput najljepše bajke.

Neobične lokacije za građansko vjenčanje

Brod

Ako volite more, onda je ovo savršen izbor za vas. Ljeskanje valova, šum mora, plavetnilo i morski zrak oko vas napravit će romantičnu atmosferu kakvu samo možete sanjati. Ukoliko ste iz Dalmacije, ili ste pak voljni ‘potegnuti’ do mora, vjenčanje na brodu uvijek je dobra ideja.

Neobične lokacije za građansko vjenčanje

Dvorac

Prva asocijacija na vjenčanje u dvorcu vjerojatno je većini – bajka. Kako i ne bi bila. Vi, vaši prijatelji i obitelj, u dvorcu koji je taj dan samo vaš. O fotkama nakon vjenčanja da ni ne govorimo… Ako se odlučite na ovaj korak, stvorit ćete jedinstvene uspomene svog velikog dana.

Muzej

Vrlo jednostavno, a jako originalno! Ako ste umjetnici ili pak volite umjetnost, ima li bolje lokacije? Muzeji su zaista posebno mjesto sami po sebi, pogotovo ako se u njima organizira vjenčanje!

Neobične lokacije za građansko vjenčanje

Vila

U vili možete postići neobičan, ali romantičan ambijent. Ona je čest izbor mladenaca koji ne žele vjenčanje u crkvi i zaista se može napraviti izvrsna atmosfera.

Neobične lokacije za građansko vjenčanje

Nadamo se da smo vam dali ideju ili inspiraciju za proslavu vašeg vjenčanja. Sigurni smo da ćete dobro odabrati jer su sve navedene lokacije neobične, ali svaka od njih ima nešto posebno.