Organizacija vjenčanja u 2021. godini

foto i video vjenčanja

Nakon 2020. godine koja je po svemu bila nevjerojatna, pokušat ćemo pretpostaviti što sve nosi 2021. godina, te kako se pripremiti za vjenčanje u ovim još uvijek izvanrednim uvjetima.

Industrija vjenčanja, kao i ostale industrije u 2020. godine doživjela je svoj preokret. Jasno je da će parovi smanjivati broj gostiju na vjenčanju, planirat će se događaji lokalno, a mladenke će ipak birati ležernije vjenčanice.  Sigurni smo da će vjenčanja izgledati puno drugačije od onih na koje smo navikli.

Malo drugačije vjenčanice

Mladenke su zasigurno imale puno vremena u 2020. za razmišljanje u kakvoj će vjenčanici zasjati. S obzirom na to da više ništa nije kao i prije nećemo se iznenaditi kad ugledamo drugačije krojeve vjenčanica. Osim onih hrabrijih odabira vjenčanica, ponuda vjenčanih kombinezona itekako će konkurirati tradicionalnim bijelim haljinama.

neobicne vjencanice za mladenke

Ceremonija i gosti

ukrasi za auto za vjencanje

U trendu su i intimne ceremonije, pa se očekuje da će si gosti dati oduška i imati opušteniju i zabavniju odjeću. Ipak će takve ceremonije biti jedna od malo prilika za dobar provod. Također, očekuje se da će ove godine procvjetati suvremeni stil. Navikli smo na pastelne i prigušene nijanse, no ova godina je prilika za živahne i odvažne boje. Što se tiče lokacija, one će svakako biti birane tako da  omogućuju više prostora za kretanje kako bi sve bilo u skladu s epidemiološkim uvjetima.

Priroda kao savršena pozadina

Uvjeti koji su još uvijek ograničeni mogu utjecati i na odabir datuma same proslave. Tako da nije nužno da svoj datum upišete samo za vikend.  Sve u svemu, proljetno vjenčanje u kakvim god uvjetima garantira posebne  fotografije. Priroda služi kao savršena pozadina, a fotografije se mogu odraditi tijekom cijelog dana.

vjencanje na otvorenom