Vjenčanja na otvorenom

foto i video vjenčanja

Stiglo nam je možda najljepše godišnje doba – proljeće.  Nije  prehladno, a bome niti pretoplo. Zvuči idealno za vjenčanje? Apsolutno da, pogotovo ako sanjate o vjenčanju na otvorenom. U nastavku vam donosimo nekoliko naših savjeta kako vam ništa ne bi  promaklo tijekom planiranja vaše idile.

Šator kao back up? Može

Kada ste se odlučili za vjenčanje na otvorenom, sigurno je prva stvar na koju pomislite –  što ako će kiša? Zato prije svega za svaki slučaj treba osigurati šator.  Dobra stvar kod šatora je to što se zaista može postaviti bilo gdje. Bez obzira želite li svečane ili ležerne, šatori dolaze u svim oblicima, veličinama i materijalima. Oko toga ne treba brinuti.  Ono na što ipak morate pripaziti je vrsta šatora, odnosno šator koji je prikladan vašoj površini – pločnik, trava, pijesak…

stolice za vjencanje ne otvorenom

Proljetne dekoracije

dekoracija cvijeca za svadbeni stol

Što se tiče dekoracije tu nećete imati problema. U proljeće sve cvjeta, pa imate pregršt izbora koje cvijeće primjerice odabrati za vaš buket ili za dekoraciju. Kad ste odabral cvijeće onda krenite razmišljati o paleti boja koja odgovara cvijeću. Jedan od naših prijedloga je postaviti flower wall koji će vašim fotografijama pružiti još jednu dimenziju. Uz to svakako predlažemo i visoke staklene vaze koje će pridonijeti otmjenosti prostora i ugodnoj atmosferi.

Fotografije koje se pamte

Ukoliko vam je postalo dosadno gledati fotografije sa vjenčanja koje su iste, sa sličnim temama i pozadinama, onda ste zaista na pravom mjestu. Ako ste se već odlučili za vjenčanje na otvorenom budite sigurni da ćete  imati najljepše i najposebnije fotografije.  Vjenčanja na otvorenom su savršen izbor za sve one koji žele nešto potpuno drugačije za svoj dan iz snova.

jednostavna vjencanica za mladu