Što ne smijete zaboraviti na dan vjenčanja

foto i video vjenčanja

Pripreme za vjenčanje zahtijevaju puno vremena i energije. Razmišljate o toliko stvari koje u danu morate ili želite imati. I nije važno radi li se o velikom vjenčanju koje je sada ograničeno mjerama ili o manjem, mikro vjenčanju. Ako se nešto dogodi, to se još može popraviti dok ne dođe dan D. Ali što ne smijete zaboraviti na dan vjenčanja?

Odmoriti se

Obavezno spavajte što bolje dan prije vjenčanja. Znamo da je to lako reći, a teže napraviti. Misli prolaze glavom kao na trci, adrenalin raste, a kapci su polako teški. Ali vjerujte nam, zahvalit ćete si ujutro ako uživate u što dužem snu. Neće biti krugova ispod očiju, nećete se osjećati umorno cijeli dan, a vaše će raspoloženje biti bolje.

pripreme za vjenčanje

Ponavljanje je majka znanja

Bilo navečer u krevetu ili ujutro na dan vjenčanja, ponovite unaprijed: 

naše vjenčanje je savršeno,

sve je u redu,

danas je lijepo,

vjenčanje u crkvi bez stresa,

ja sam lijepa mladenka,

sve će proći dobro…

Jednostavno sve što želite da uspije na vašem vjenčanju. Zapišite to na papir i ponavljajte uvijek iznova i u sadašnjem vremenu. Slobodno ponovite takve tvrdnje nekoliko dana ili tjedana prije vjenčanja. Postupno će vas automatizirati i na kraju će se to dogoditi. Prihvatite sve što se toga dana događa i kako se to događa. Jer koliko god se trudili, može se dogoditi da nešto ipak ne uspije. Ne uništavajte ostatak dana. Tri puta udahnite i izdahnite, u redu, ovo nije uspjelo, ali milijun drugih stvari jest. I zato će ovaj dan biti nezaboravan. Uostalom, čak i neuspješne stvari dodat će vam originalnost i kasnije će biti nešto za pamćenje.

Ono što stvarno ne biste smjeli zaboraviti

Sada malo o praktičnijim stvarima koje ne biste smjeli zaboraviti. Na primjer, prstenje. Unaprijed se dogovorite tko će biti zadužen za njih i dovesti ih u crkvu ili ured (vi, budući suprug, djeveruša ili svjedok …). Također su potrebne osobne iskaznice ili putovnica za strance. Udobne cipele za mladenku ili mladoženju također su osnova. Ako ste više gradili na dizajnu, a manje na udobnosti, ponesite još jedne udobne cipele. Upotrijebit ćete ih nakon ponoći, ali možda i prije. Na dan vjenčanja više se ne biste trebali baviti ničim što je povezano s ukrašavanjem, kolačima, glazbom i slično. Stoga isključite svoj mobitel ili ga povjerite odgovornoj osobi – vašoj majci, najboljoj prijateljici itd. – s najnovijim uputama u vezi s pripremama. Netko za koga imate povjerenja i koji zna vaše ideje.

Posljednje na našem popisu je osmijeh na licu i dobro raspoloženje. Ovo će ublažiti sav stres, uklonit će loše misli, pa čak i ljudi koji bi vam na neki način htjeli učiniti dan neugodnim. Bilo svjesno ili nesvjesno. Ovo će ih razoružati. Zato se samo radujte i uživajte!