Organizacija vjenčanja s budućom mladenkom

foto i video vjenčanja

U Weddings Record Team intervjuu gostovala je Anamarija, buduća mladenka. Podijelila je s nama sve kako bi organizacija vjenčanja bila uspješna. Anamarijine savjete za datume, broj gostiju i lokaciji pročitajte u nastavku.

Organizacija vjenčanja by Anamarija

Anamarija je buduća mladenka koja se udaje 11. rujna ove godine. Korisne savjete i ideje odlučila je podijeliti s nama te će nam objasniti kako organizacija vjenčanja može biti bezbolna.

Lokacija

Lokacije je jedna od najbitnijih stvari pri organizaciji vjenčanja. Anamarija savjetuje da lokaciju birate upravo tamo gdje vi to želite, a ne gdje vaša obitelj to priželjkuje.

“Ostanite svoji i unikatni. Za crkvu više nije bitno da je matična crkva mladenke, iako je to neka tradicija. Nađite zajednički jezik s partnerom i ne dozvolite vam netko upropasti taj dan”.

Datum

Sljedeće što se nameće pri vrhu same organizacije vjenčanja je datum. Svjedoci smo kako su mnogi parovi ove, a i prošle godine morali odgađati svoj datum zbog situacije s pandemijom. Evo što kaže Anamarija:

“Pokušajte dogovoriti neki specifični datum, kako ga vaš partner ne bi zaboravio”, nasmiješeno će Anamarija i dodaje kako su oni izabrali 11. rujna jer je bio jedini mogući od dva ponuđena datuma. Taj datum se veže za pad blizanaca u New Yorku, to je specifično naglašava Anamarija, ali kaže kako je ključno da vam taj dan ostane ipak u lijepom sjećanju.

Broj gostiju

S obzirom na trenutačne epidemiološke mjere koje su još uvijek na snazi teško je odrediti broj gostiju na vjenčanju. Situacija se mijenja, no mladenci moraju biti spremni na sve.

“Budžet i financije određuju broj gostiju i cjelokupno održavanje svadbe. Mi smo se nažalost našli u korona situaciji i nekako moramo održati svadbu u rujnu. Koncentrirali smo se da to bude do 120 ljudi, iako je moja rodbina dosta velika. Odlučili smo se najužu rodbinu i najuže prijatelje”, zaključuje Anamarija.

Cijeli video pogledajte na našim društvenim mrežama; Facebook, Instagram, Youtube.