Berta vjenčanice

foto i video vjenčanja
Berta vjenčanice

Berta slovi za jednu od najpopularnijih i najtraženijih marki vjenčanica. Mladenke su zaluđene kreacijama istoimene dizajnerice koja stoji iza brenda, a mi ćemo vam objasniti zašto je tome tako te ćemo vam pokazati neke od najljepših haljina koje su nastale iz vizije Berte Balilti.

Broj jedan među mladenkama

Berta Balilti, osoba koja stoji iza ovih božanstvenih kreacija svoj je brend osnovala 2004. godine te ima više od 150 prodavaonica diljem svijeta. Razlog zbog kojeg je tako poznata i poželjna kod naših mladenki jest činjenica da stvara senzualne, inovativne i odvažne kreacije u kojima svaka moderna žena može zablistati. Ono što je posebno jest to što inovativnost miješa s vintage materijalima i retro stilovima, pa mnoštvo mladih dama može pronaći svoju savršenu haljinu.

Berta vjenčanice
Berta vjenčanica, 2019.

Kolekcije

Zadnje dvije kolekcije sve su mladenke ostavile bez daha. U 2019. smo na haljinama mogli vidjeti atraktivne tkanine, rukom vezene kristale i perlice, čipku, igre s korzetima, prorezima i naramenicama te volumen koji Berta jako njeguje neko vrijeme. S druge strane, u 2020. smo mogli vidjeti vjenčanice od tila, čipku koja čini vjenčanicu toliko romantičnom te duboke izreze i proreze. Još nešto zanimljivo iz 2020. su haljine ukrašene perjem i cvjetnim aplikacijama što pridonosi posebnosti vaše vjenčanice.

Berta vjenčanice
Berta vjenčanica, 2019.
Berta vjenčanice
Berta vjenčanica, 2019
Berta vjenčanice
Berta vjenčanica, 2020
Berta vjenčanice
Berta vjenčanica, 2020.

Gdje se nalaze?

Berta vjenčanice možete pronaći u Vesni Sposi te Mia Couture showroomu. Ukoliko se ne nalazite u gradovima koji gdje se nalaze ove prodavaonice, ne bojte se, nećete ostati zakinuti. Sve kolekcije možete pogledati i online. Krenite u potragu!