Poklon za mladence

foto i video vjenčanja

Pozvani ste na vjenčanje i dolazite do pitanja – što kupiti? Iako vrlo vjerojatno dobro poznajete par, niste sigurni koji poklon bi bio prigodan.  Što bi poklon za mladence trebao uključivati i koliko bi trebao biti velik? U nastavku donosimo nekoliko savjeta

Pitajte mladence

Za poklon za mladence prvo bi se trebali posavjetovati sa samim parom. Oni zapravo najbolje znaju što im treba. U trendu su i razne prodavaonice koje nude mogućnost liste poklona za vjenčanje. Naime, tu listu rade sami mladenci, a ona uključuje proizvode iz te trgovine. To primjerice mogu biti mali kućanski aparati, čaše, vaze ili neki dizajnerski komadi.

poklon za mladence

Umjetnine – nekad da, a sad?

U današnje vrijeme sve se manje kupuju umjetnine kao poklon za mladence. Odabir umjetnina i ukus je individualan, pa su velike šanse da potrošite više novaca, a mladencima se poklon na kraju ne svidi.

Ne treba nam ništa

To je isto odgovor koji se može često čuti, no u tom slučaju ih zaista poslušajte. Umjesto nekog konkretnog poklona možete napisati lijepu čestitku i uz to im dati nešto novaca. Uostalom, pozvani ste zbog druženja, a ne novaca.

Putovanje

Putovanje je uvijek originalan i lijep poklon. U dogovoru s drugim gostima mladencima možete uplatiti medeni mjesec. Svakako, ako se odlučite za putovanje, razgovarajte s mladencima kako bi svi elementi prije putovanja bili sigurni i popunjeni.

Koji god poklon za mladence odabrali, nikako nemojte inzistirati da ih otvore odmah pred vama, jer na dan vjenčanja za to zaista nemaju vremena. Nakon ceremonije sigurno će pregledati sve poklone i zahvaliti se svakome od vas. Poklon za mladence, također možete donijeti i par dana prije vjenčanja ili nakon, sve ovisi u kakvim ste odnosima s mladencima i o kakvom se poklonu radi.