Polaroid za vjenčanja

foto i video vjenčanja

Planirate li zabavu ili vjenčanje? Ponesite sa sobom polaroid za vjenčanja, a za uspomenu dobijete prekrasan foto album. Ili podijelite fotografije gostima i pustite ih da ih oduševljeno gledaju kako postupno dobivaju boju u rukama.

Vintage dodir

Polaroid kao izum pojavljuje se još pedesetih godina, ali pojavom digitalne fotografije gotovo je nestao, no sve češće možemo vidjeti ponovno otkrivanje polaroidne fotografije. Polaroidi imaju različite optičke nedostatke, pomalo nerealne boje i vintage dodir. I upravo je to ono što se mnogim ljudima sviđa kod polaroida.

fotografiranje polaroidom

Jedinstvena iskustva zahvaljujući polaroidu

Čarolija trenutne fotografije leži u činjenici da fotografije imate odmah. Za digitalne fotografije s vjenčanja obično trebate pričekati nekoliko tjedana. Portrete gostiju, obitelji i prijatelja polaroidom možete snimiti odmah na vjenčanju. Polaroidne fotografije su prekrasna uspomena na dan vjenčanja. Ne samo mladenci već i svatovi doživjet će nevjerojatnu radost i zabavu. Prilikom fotografiranja iz fotoaparata odmah izlazi papirnata fotografija koju gost dobije u ruku i može je gledati kako za minutu postaje obojena. To je ipak neprocjenjivo.

Novo u ponudi

Weddings Record Team misli na sve i osluškuje želje svojih budućih klijenata. Tako smo za vas pripremili i uveli u ponudu Photo Booth za vjenčanje. U nastavku pogledajte ponudu: